Lunch
Les plats froids
Saumon Fumé – gerookte zalm met toast, mierikswortel, peterselie, kappertjes & uitjes €15,50
Paté de Campagne – met uien chutney, cornichons en brood €14,50
Demi Homard – 1/2 kreeft met kropsla en citroenmayonaise €22,50
Foie Gras – terrine van ganzenlever met vijgenchutney €24,50
Canapé Mediterrané – luxe Franse toast belegd met gegrilde groenten, pesto & burrata €14,50
Steak Tartare – klassiek bereide rundertartaar €15,50
Les Salades (geserveerd met Pain de Campagne)
Salade César – met o.a. gegrilde kip, ansjovis, spek, ei en croûtons €15,50
Salade de Betteraves & Chèvre – salade van gepofte biet, geitenkaas,
geroosterde noten en acaciahoning €14,50
Plats d’ accompagnement
KROPSLA – met Franse dressing €4,50
HARICOTS VERTS – geblancheerd €5,50
FRITES – met onze eigen mayo €5,50
AARDAPPELPURÉE – huisgemaakt €6,50
Fruits De Mer et Crustacés
Oesters Fines de Claires €3,50 per stuk / 6 voor €18,50
Gillardeau N3 €5,50 per stuk / 6 voor €30,-
met rode wijn-sjalotten vinaigrette
La Mer sur un Plateau (min. per 2 personen te bestellen)
o.a. mosselen, garnalen, Noordzee-krab & 2 Fines de Claire oesters €29,50 p.p.
Le Plateau Bellevue – supplement 1/2 kreeft €19,50 (per supplement)
À Partager
Jambon Duroc Negra €13,50
Pain de Campagne met
gezouten roomboten €5,50
Olijven €3,50
Les Sandwiches
Croque monsieur – tosti gemaakt van pain de campagne met ham, kaas & béchamel €8
Croque madame – tosti met ham, kaas, béchamel & gebakken spiegeleitje €9
Club sandwich – sandwich met gegrilde kip, bacon, ei, tomaat en komkommer €14
Les Plats Chauds
Soupe á L’Oignon – Franse uiensoep geserveerd met een croûton met Gruyére €9,50
Cassolette de Scampis – pannetje met 8 grote garnalen met knolook & rode peper €19,50
Bouillabaise – Zuid-Franse vissoep uit Marseille met croûtons en rouille €15,50
Escargots de Bourgogne – wijngaardslakken, 8 stuks geserveerd met knoflookboter & pain de campagne €17,50
Croquettes de Crevettes – 2 garnalenkroketten met citroenmayonaise, gefrituurde peterselie
& pain de campagne €18,50
Bisque d’Homard- kreeftensoep geserveerd met een halve kreeft €27,50
Hamburger – geserveerd op een brioche-broodje met sla,
gekarameliseerde ui & tomaat & frites €19,50
Filet Pur – met brood geserveerd in eigen jus €24
Burger Végétarien – vegetarische hamburger geserveerd op een brioche-broodje met sla,
gekarameliseerde ui & tomaat & frites €19,50
Pâtes Farcies – deegkussentjes gevuld met een crème van burrata en limoen geserveerd met een romige salie saus €23
Les Spécialités
Salade Riche – luxe salade met o.a. ganzenlever, gamba’s, gekonfijte eend & een truffel vinaigrette €24,50
(supplement 1/2 kreeft €19,50)
Homard Bénédictine – 1/2 kreeft, brioche, spinazie, gepocheerd ei en Hollandaise €26,50
Plat du Jour – Onze specialiteit van de dag €24,50
Menu Bellevue € 32,50
(2 gangen-menu binnen een uur te serveren, alleen per tafel te bestellen,
keuze uit; Entrée+ Plat OF Plat + Dessert)
Salade de Betteraves & Chèvre – salade van gepofte biet, geitenkaas, acaciahoning en geroosterde noten
OF
Saumon Fumé – gerookte zalm met toast, mierikswortel, peterselie, kappertjes & uitjes
***
Plat du Jour
***
Dessert