Les plats froids
Saumon Fumé – gerookte zalm met toast, mierikswortel, peterselie, kappertjes & uitjes €16,50
Paté de Campagne – met uien chutney, cornichons en brood €14,50
Demi Homard – 1/2 kreeft met kropsla en citroenmayonaise €24,50
Cockail de Crevettes – Klassieke garnalencocktail €19,50
Foie Gras – terrine van ganzenlever met vijgenchutney €24,50
Canapé Mediterrané – luxe Franse toast belegd met gegrilde groenten, pesto & burrata €16,50 (supplement Jambon Duroc Negra €7,50)
Steak Tartare – klassiek bereide rundertartaar €16,50
Les Salades (geserveerd met Pain de Campagne)
Salade César – met o.a. gegrilde kip, ansjovis, spek, ei en croûtons €17,50
Salade de Betteraves & Chèvre – salade van gepofte biet, geitenkaas,
geroosterde noten en acaciahoning €16,50
Plats d’ accompagnement
KROPSLA – met Franse dressing €5,50
HARICOTS VERTS – geblancheerd €6,50
FRITES – met onze eigen mayo €6,50
Fruits De Mer et Crustacés
Oesters Fines de Claires 3 stuks €10,50 / 6 voor €18,50
Gillardeau N3 3 stuks €16,50 / 6 voor €30,-
met rode wijn-sjalotten vinaigrette
Les Huîtres Grantinées
Fines de Claires, 3 stuks €15,- / 6 voor €27,50
Gillardeau Nº3, 3 stuks €23,- / 6 voor €44,-
Gegratineerd met Hollandaise
La Mer sur un Plateau (min. per 2 personen te bestellen)
o.a. mosselen, garnalen, Noordzee-krab & 2 Fines de Claire oesters €36,50 p.p.
(supplement 1/2 kreeft €22,50)
À Partager
Jambon Duroc Negra €13,50
Pain de Campagne met
gezouten roomboten €5,50
Olijven €4,50
Pain de Campagne met
rilette van eend en truffelcrème €9,50
Les Sandwiches
Croque madame de Luxe – tosti met ham, kaas, béchamel & gebakken spiegeleitje €12,50
Baguette Préparé – à la Martino met uitjes, augurkjes & ei €12,50
Les Plats Chauds
Soupe á L’Oignon – Franse uiensoep geserveerd met een croûton met Gruyére €9,50
Bénédict Classique – Brioche, gerookte zalm, avocado, gepocheerd ei en Hollandaise €19,50
Cassolette de Scampis – pannetje met 6 grote garnalen met knoflook & rode peper €19,50
Assiette de Coquillages - Bordje vongole & kokkels, Provenaals bereid €19,50
Le Midi – Frans 12 uurtje; garnaalkroket, kopje bisque en gerookte zalm op toast €21,50
Escargots de Bourgogne – wijngaardslakken, 8 stuks geserveerd met knoflookboter & pain de campagne €17,50
Croquettes de Crevettes – 2 garnalenkroketten met citroenmayonaise, gefrituurde peterselie
& pain de campagne €21,50
Bisque d’Homard- kreeftensoep geserveerd met een halve kreeft €27,50
Hamburger – geserveerd op een brioche-broodje met sla,
gekarameliseerde ui & tomaat & frites €23,50
Filet Pur – Tournedos in eigen jus geserveerd met verse frites €29,50
Burger Végétarien – vegetarische hamburger geserveerd op een brioche-broodje met sla,
gekarameliseerde ui & tomaat & frites €22,50
Pâtes Farcies – deegkussentjes gevuld met een crème van burrata en limoen geserveerd met een romige salie saus €24,50