Diner
Fruits De Mer et Crustacés
Oesters Fines de Claires €3 per stuk / 6 voor €16
met rode wijn-sjalotten vinaigrette
La Mer sur un Plateau (min. per 2 personen te bestellen)
o.a. mosselen, garnalen, Noordzeekrab & 2 Fines de Claire oesters €29,50 p.p.
Le Plateau Bellevue – supplement 1/2 kreeft €19,50 (per supplement)
Les Entrées
(geserveerd met pain de campagne)
Soupe à l’Oignon – Franse uiensoep gegratineerd met een croûton met Gruyère €8,50
Bouillabaisse – Zuid-Franse vissoep uit Marseille met croûtons en rouille €14,50
Paté de Campagne – met uienchutney, cornichons en brood €12,50
Saumon Fumé – gerookte zalm met toast, mierikswortel, peterselie, kappertjes & uitjes €13,50
Demi Homard – 1/2 kreeft met kropsla en citroenmayonaise €20
Salade César – met o.a. gegrilde kip, ansjovis, spek, ei en croûtons €14,50
Salade de Betteraves & Chèvre – salade van gepofte biet, geitenkaas, geroosterde noten en acaciahoning €12,50
Escargots de Bourgogne – wijngaardslakken, 8 stuks met knoflookboter €12,50
Croquettes de Crevettes – 2 garnalenkroketten met citroenmayonaise en gefrituurde peterselie €15
Foie gras – terrine van ganzenlever met een gelei van sauternes €21
Steak Tartare – klassiek bereide rundertartaar €14,50
Les Plats
(geserveerd met frites en kropsla met Franse dressing)
Viandes
Entrecôte – met peper of béarnaise saus €25
Filet Pur – tournedos met peper of béarnaise saus €29
Confit de Canard – gekonfijte eendenbout met zuurkool, aardappelpuree & truffeljus €24,50
Steak Tartare – klassiek bereide rundertartaar €24,50
Poissons
Sole Meunière (400 gram) – in roomboter gebakken zeetong €39
Bouillabaisse – Zuid-Franse vissoep uit Marseille geserveerd als maaltijdsoep met croûtons en rouille €27,50
Moules Marinières – mosselen met o.a. knoflook, tijm, witte wijn & peterselie & pain de campagne €22
Les Plats Végétariens
Burger Végétarien – vegetarische burger geserveerd op een briochebroodje met sla,
gekarameliseerde ui & tomaat €16,50
Pâtes Farcies – deegkussentjes gevuld met een crème van burrata en limoen geserveerd met
een romige salie saus €19
Plat du Jour – Onze specialiteit van de dag €23,50
Plats d’ accompagnement
PAIN DE CAMPAGNE – met olijfolie van Nicolas Alziari €4,50
KROPSLA – met Franse dressing €4,50
HARICOTS VERTS – geblancheerd €4,50
FRITES – met onze eigen mayo €4,50
Les Desserts
Crème Brûlée – crème van vanille met een gesuikerd laagje €8,50
Dame Blanche – vanille ijs met warme pure chocoladesaus van Callebaud en slagroom €8
Tarte au citron – taartje gevuld met citroencrème en meringue €9,50
Moelleux au chocolat (bereidingstijd 20 min) – warm lopend chocolade taartje met een frambozen coulis €9
Les Fromages – geaffineerd door Fromagerie Guillaume €12
Macaron van onze buren, Dutch Homemade €2,75
Les Spécialités
Salade Riche – luxe salade met o.a. kreeft, ganzenlever & een truffel vinaigrette €29,50
Homard Bellevue – ‘DE’ klassieker onder de kreeft recepten; gekookt en geserveerd met cocktailsaus €39,50
Menu Gourmand € 37,50
Paté de Campagne geserveerd met uien chutney, cornichons en brood
OF
Saumon Fumé – met toast, mierikswortel, peterselie, kappertjes & uitjes
OF
Salade de Betteraves & Chèvre – salade van gepofte biet, geitenkaas, honing en geroosterde noten
***
Entrecôte met pepersaus
OF
Poisson du Jour
OF
Pâtes Farcies – deegkussentjes gevuld met een crème van burrata en limoen geserveerd met een romige salie saus
***
Moelleux au Chocolat – warm lopend chocolade taartje met een frambozen coulis
OF
Crème Brûlée – van vanille met een gesuikerd laagje