+31 (0)40 720 07 15 Kleine Berg 45, 5611 JS Eindhoven
info@brasseriebellevue.nl
Skip to content
  • Brasserie Bellevue Eindhoven
  • Menu’s
  • Groepen
  • Reserveren
  • Impressie
  • Contact

Diner

 

 

Fruits De Mer et Crustacés
Oesters Fines de Claires €3,50 per stuk / 6 voor €18,50
Oesters Gillardeau No3 €5,50 per stuk / 6 voor €30
met rode wijn-sjalotten vinaigrette

La Mer sur un Plateau (min. per 2 personen te bestellen)
o.a. mosselen, garnalen, Noordzeekrab & 2 Fines de Claire oesters €29,50 p.p.
Le Plateau Bellevue – supplement 1/2 kreeft €19,50
(per supplement)

À Partager
Jambon Duroc Negra €13,50
Pain de Campagne met
gezouten roomboten€5,50
Olijven€3,50

Les Entrées
(geserveerd met Pain de Campagne)

Les Spécialités
Petite salade Riche – luxe salade met o.a. ganzenlever, gamba’s, geconfijnte eend & truffelvinaigrette €19,50
Bisque d’Homard – kreeftensoep geserveerd met een halve kreeft €27,50

Soupe á L’Oignon – Franse uiensoep geserveerd met een croûton met Gruyère €9,50
Bouillabaisse – Zuid-Franse vissoep uit Marseille met croûtons en rouille €15,50
Paté de Campagne – met uienchutney, cornichons en brood €14,50
Cassolette de Scampis – pannetje met 8 grote garnalen met knolook & rode peper €19,50
Saumon Fumé – gerookte zalm met toast, mierikswortel, peterselie, kappertjes & uitjes €15,50
Demi Homard – 1/2 kreeft met kropsla en citroenmayonaise €22,50
Salade César – met o.a. gegrilde kip, ansjovis, spek, ei en croûtons €15,50
Salade de Betteraves & Chèvre – salade van gepofte biet, geitenkaas, geroosterde noten en acaciahoning €14,50
Canapé Mediterrané – luxe Franse toast belegd met gegrilde groenten, pesto & burrata €14,50
Escargots de Bourgogne – wijngaardslakken, 8 stuks met knoflookboter €17,50
Croquettes de Crevettes – 2 garnalenkroketten met citroenmayonaise en gefrituurde peterselie €18,50
Foie gras – terrine van ganzenlever met vijgenchutney €24,50
Steak Tartare – klassiek bereide rundertartaar €15,50

Les Plats
(geserveerd met frites en kropsla met Franse dressing)

Viandes
Entrecôte – met peper of béarnaise saus €27
Filet Pur – tournedos met peper of béarnaise saus €32
Steak Tartare – klassiek bereide rundertartaar €24,50
Hamburger – op een brioche-broodje met sla, gekarameliseerde ui & tomaat €19,50
Confit de Carnard – geconfijte eendenbout met een truffeljus, aadrappelpuree en zuurkool €26,50

Poissons
Sole Meunière (500 gram) – in roomboter gebakken zeetong €42,50
Bouillabaisse – Zuid-Franse vissoep uit Marseille geserveerd als maaltijdsoep met croûtons en rouille €27,50
Moules Marinières – mosselen met o.a. knoflook, tijm, witte wijn & peterselie & pain de campagne €24

Les Plats Végétariens
Burger Végétarien – vegetarische burger geserveerd op een briochebroodje met sla,
gekarameliseerde ui & tomaat €19,50
Pâtes Farcies – deegkussentjes gevuld met een crème van burrata en limoen geserveerd met
een romige salie saus €23

Plat du Jour – Onze specialiteit van de dag €24,50

Plats d’ accompagnement
KROPSLA – met Franse dressing €5,50
HARICOTS VERTS – geblancheerd €5,50
FRITES – met onze eigen mayo €5,50
AARDAPPELPUREE – huisgemaakt €6,50

Les Desserts
Crème Brûlée – crème van vanille met een gesuikerd laagje €8,50
Tarte au pommes – frans appeltaartje met een bol vanille ijs €10,50
Tarte au citron – taartje gevuld met citroencrème en meringue €12
Moelleux au chocolat (bereidingstijd 20 min) – warm lopend chocolade taartje met een frambozen coulis €9
Les Fromages – geaffineerd door Fromagerie Guillaume €12
Tarte aux framboises- ambachtelijk frambozen taartje €9,50
Dame blanche – vanille ijs, warme chocoladesaus & slagroom €9,50
Macaron van onze buren, Dutch Homemade €2,75

Les Spécialités
Salade Riche – luxe salade met o.a. ganzenlever, gekonfijte eend, gamba’s & een truffel vinaigrette €24,50
supplement 1/2 kreeft €19,50

Homard Bellevue – ‘DE’ klassieker onder de kreeft recepten; gekookt en geserveerd met cocktailsaus €43,50

Menu Gourmand € 42,50
Paté de Campagne geserveerd met uien chutney, cornichons en brood
OF
Saumon Fumé – met toast, mierikswortel, peterselie, kappertjes & uitjes
OF
Salade de Betteraves & Chèvre – salade van gepofte biet, geitenkaas, honing en geroosterde noten
***
Entrecôte met pepersaus
OF
Plat du Jour
OF
Pâtes Farcies – deegkussentjes gevuld met een crème van burrata en limoen geserveerd met een romige salie saus
***
Moelleux au Chocolat – warm lopend chocolade taartje met een frambozen coulis
OF
Crème Brûlée – van vanille met een gesuikerd laagje

  1. Home
  2. Menu – Diner

Contact

+31 (0)40 720 07 15

Kleine Berg 45, 5611 JS Eindhoven

info@brasseriebellevue.nl
Maandag t/m donderdag 12:00 - 22:30 uur
Vrijdag en zaterdag 12:00 - 23.30 uur
*Keuken sluit om 21:30 uur
Zondag gesloten

 


Honden zijn welkom op ons terras alswel in ons restaurant,
mits zij liggen onder de tafel.

 

Parkeergelegenheid

 

  • P1 Parking Hooghuis (op 3 minuten loopafstand)
  • Parkeerterrein Hoogstraat/ Rungraaf (op 3 minuten loopafstand)
  • Parkeerterrein Keizersgracht (op 2 minuten loopafstand)
  • Parkeren in de straat en omliggende straten is ook een mogelijkheid.
Brasserie Bellevue | 2020